Followers

Wednesday, October 5, 2011

Dota VS Facebook



ni adalah salah satu game yg paleng popular dan laman sosial yg paleng terkenal...
walaupon hampir kesemua pompuan x maen game dota nih...tp diorg pon kdg2 taw ape itu game dota.. dan laman web facebook ni plak rase nye 90% disetiap negare taw ape itu facebook termasoklah golongan kecil...dewasa...dan juga yg dah berusia..
dota vs facebook..? knape ek title camtuh..?
ahah..bkn ape...kbanyakan nye org yg men dota nih slalu nye suke maen dota tuh
sambil bergilir2 kan facebook.. hahah... dah ramai dah contoh member2 ak yg camtuh.. kjap2 men dota...kang lpas tuh "alt + tab " reply IM or comment org..(bg laptop or line yg mampu je lah)
lpas tu ape lg...mule la kne maki kat dlm game tuh... mane x nye...x fokus maen...
kjap2 men fb ..pastuh mati ... mule la kluar perkataan2 "NOOB....CB...SOHAI ...dll...." huhuu....

fb ni gak salah 1 tmpat berhubung nye pemaen2 dota nih..
dan muncul lah group2 kat fb sperti dota community ke atau sbagainye....
dan kt situ lah di promote2 nye tournament2 ..
tp..satu je yg ak x suke... kdg2 game nih agk perkauman sket..
slalu nye org melayu ngn cina lah...kalo salah sorang da mulakan ... hmm...
mmg smpai ke sudah la bergado je org melayu ngn cina... haizz...
kalo x cina yg mula kan...melayu...kalo x melayu ..cina .. haha..
same je due2...

tp papehal pon..sbb due2 mende ni lah byk bdak universiti lalai
dan merosot pendidikan nye...wakakakaa.... cam pengalaman jek... huhu.. ;p

4 comments:

Izzuddin Fauzi said...

Go DOTA!!!!

pudenz said...

haha...mari2 lwn jom.. lol

SH said...

lai lai, room 61 selalu dok main
kekadang 48..
group kat facebook
DoTa 2 Malaysia..hehe

pudenz said...

wahaha..promote tros..
ok2..ade mase ak masok room tuh... huhu