Followers

Saturday, October 8, 2011

unfollow blogger


ape? ingt "unlike" kat fb je ke ade..huhu... ni nk habaq mai sket...

bg kpd sesape je la blogger baru... utk pengetahuan kalian.. blog yg difollow boleh di stop followingkan..

haaha... ini khas bg blogger yg suke mendapatkan follower dgn care salah sperti "follow me n i will follow u back"..

wakaka...nmpak ak ni cam gler follower kan..??? ngek! x ar.. bkn aper..x kesah ar kalo nk suro

ak follow tanpe die nk follow balek...tp nih x...gune ayat cam gempak nk follow balek...tp.... haha

malangnye internet die terlalu "MURAH" smpai slow sgt kot nk bkak blog2 laen...(think positive ;p)

tp yg marah nye cara yg diumpan camtu...lpas follow x follow balek... cara yg salah utk

mendpat kan follower.. sgt lah tidak beradab blogger camni.... oleh itu..ape yg layak utk mereka

ialah "STOP FOLLOWING" bg mereke yg ditipu atau dipergunekan.... mereke ini akan

memburukkan keadaan blogger...



peace yaw! salam blogger~ ^_^

14 comments:

Anif Abdullah| AA said...

setiap orangada hak nak follow or tak nak follow.. but,mmg special case la kalau diorang tu sombong(sgt). Kita terpaksa unfollow ..Tapi aku pon bru 3,4 blog je kut unfollow.. huhu

pudenz said...

y6up2..mmg ade hak..kalo die just suro follow xpe..ak just follow...ni ckp "follow back" but x tunaikan...haha..mmg mengundang dikaki ler...

Farida Amira said...

dulu ada jugak blogger yang letak ayat macam ni 'follow you, follow me back okay' dekat shoutmix saya. confirm lah sy tak follow. sbb macam memaksa. setiap bloggers ada hak masing2 kan ;)

pudenz said...

huhu.. tu lah.. bia la org follow sbb die suke or pape je.. =D

Hishyamuddin said...

tu ah..aku dah banyak kali kne. tgok follower mkin berkurang.haha.. kat twitter pon ade guna cara tuh..macam2..

pudenz said...

twitter pon camtu gsk ke.. haha.. xpe2 nnti ak cube twitter lak .. huuhu

LyNn LyNdA said...

klau sy follow org, sy ckp je 'done follow..'
so tpulang tuk org 2 follow back or x...

so skrg sy da follow kamu...heee~

pudenz said...

hehe..mndalam mksud tuh lynn...huhuu.. ;p

FiM here! said...

hah sokong entry nie,kadang2 kite komen kat certain2 blog tu pon bukan maksud nak follow sgt pon hehehe, tapi saje nak katekan pendapat jer. but tapi diorang salah paham. then,kate 'i follow u,u follow back',huh really 2 hate la sentence tu,mcm nak tempek jer kat muke die balek.ops maaf kepade yg terase,hihi peace!!

pudenz said...

haha..ade pon yg memahami... ^_^

Izzuddin Fauzi said...

Nak unfollow ker... *kidding* Buat la... Hahaha... (Sekeh laju-laju baru tau~~)

pudenz said...

hahah..agak ar ustaz oii.. org da bg green light..pe agi..hahah

adwafarahin said...

xde istilah i follow u,u follow me back dlm blog adwa

ape gune kite follow tp x g jenguk pon bile die update..aishh x patut la :P

pudenz said...

kan adwa... dorg tu sume membijok je..huhuu.. ;p